Reisija tugiloom tekitas lennukis segaduse

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsündinud marmosett
Vastsündinud marmosett Foto: SCANPIX

Ühendriikides on levinud trend võtta lennukisse kaasa oma emotsionaalne tugiloom, kes peaks aitama reisimisraskustest üle olla.

Selleks, et tugilooma endaga lennukisse kaasa võtta, peab taotlema spetsiaalse loa. Üks reisijatest Frontier Airlinesi lennul oli kaasa võtnud nelja-aastase marmoseti Gizmo, vahendab Travel and Leisure.

Meeskonnaliige märkas, kuidas Gizmo pistis oma pea peremehe põuest välja, ning läks mehe käest vajalikku dokumentatsiooni küsima, sest reisija ei olnud lennufirmat looma pardale toomisest teavitanud. Millegipärast ei olnud mehel võimalik tugilooma pabereid esitada, mistõttu teavitati loomast ka sihtkoha politseid.

Hiljem pääses väike Gizmo ka lennuki peale uitama, mistõttu jõudis politseile teade, et lennukis on ahv valla pääsenud. Sihtkohta jõudes näitas mees ette aga kõik vajalikud paberid ning kaamerasalvestiselt oli ka näha, kuidas reisija koos oma tugiloomaga turvakontrolli läbis, niisiis lasti peremehel ja lemmikul minna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles