Novatours hakkab Eesti turiste Egiptusest koju tooma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rand Sharm el Sheikhis.
Rand Sharm el Sheikhis. Foto: SCANPIX

Egiptuse rahutuste tõttu peatas reisifirma Novatours ajutiselt reisipakettide müügi ja alustab esimesel võimalusel oma klientide tagasitoomist, reisiettevõte GoAdventure on samuti valmis reisijaid vajadusel Eestisse tooma.

Novatoursi teatel ei müü nad reise kuni olukorra stabiliseerumiseni Egiptuses ning alustavad homme esimesel võimalusel klientide kojutoomist Sharm el Sheikist ja Hurghadast, vahendab ERR Uudised.

GoAdventure hindab aga olukorda Egiptuse kuurortides endiselt rahulikuks ning usub, et 48 tunni jooksul on kõik rahutused riigi pealinnas vaibunud, mistõttu Eesti reisijate puhkusi ei katkestata, kuid vajaduse korral ollakse valmis kliendid erakorralise lennuga Eestisse tooma.

Eesti välisministeerium soovitab rahutuste tõttu Egiptusesse mitte reisida ja riigis viibijatel sealt võimalusel lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles