Reisibüroo: Eesti turistid lendavad ka homme Egiptusse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Sharm el Sheikhis asuva hotelli rõdult.
Vaade Sharm el Sheikhis asuva hotelli rõdult. Foto: Wikipedia

Olukord Punase mere kuurordites püsib tavapäraselt rahulik, demonstratsioone seal ei ole ning Eesti turistid lendavad ka homme Hurghadasse, kinnitas reisikorraldaja Novatours tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

«Hurghada ega Sharm el Sheikhi piirkonnast enam kui 600 kilomeetri kaugusele jäävad sündmused puhkajate melu ei kõiguta,» rääkis ta ERR Uudistele, kuid möönis, et ekskursioonid on turvakaalutlustel teisipäevani tühistatud ja ka liinibussid ei välju enne rahutuste lõppemist suurlinnadesse.

Uustali sõnul puhkab Novatoursiga praegu Egiptuses ligi 260 turisti ning reisibüroo andmeil on kuurortlinnade mõnedes piirkondades internetiühendus ja toimib mobiililevi kõnede tegemiseks (SMSe ei saa saata ja vastu võtta), samuti toimivad täielikult tavatelefonid.

Rahutuste laienemisel puhkepiirkondadesse on Novatours valmis kiirelt reageerima ja kliendid ruttu kodumaale tooma, ütles Uustal.

«Tähtis on mitte unustada, et Egiptus elab turisimist ja kui selles sektoris toimuvad kardinaalsed muudatused negatiivses suunas, võib selle riigi kui populaarse turismisihtkoha unustada,» ütles ta ja lisas, et järgmine lend Hurghadasse väljub homme varahommikul ning seni ükski klient reisi tühistanud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles