Lennuõnnetuse üle elanud mees võitis samal nädalal sada miljonit

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Basheer
Mohamed Basheer Foto: SCANPIX

Ilmselt veab sellel mehel maailmas kõige rohkem, sest vaid mõni päev pärast lennuõnnetusest eluga pääsemist võitis ta lotoga 116 miljonit eurot.

India kodanik Mohammed Basheer, kes töötab Araabia Ühendemiraatides, oli üks neist 282 reisijast, kes elas eelmisel nädalal üle Emiratesi lennuki ohtliku hädamaandumise, vahendab news.com.au.

62-aastane mees on Dubais elanud juba 37 aastat. Tal on kaks last ja üks nendest on lapsepõlves juhtunud õnnetuse tagajärjel halvatud. Tema raviarved on seni olnud perele suureks koormaks.

«Ma tunnen, et jumal andis mulle teise võimaluse, kui ma lennuõnnetuses ellu jäin, ja õnnistas mind selle rahaga, et saaksin oma uues elus teha häid tegusid,» rääkis mees.

Rahaga plaanib mees aidata oma kodulinna Kerala lapsi, kel on hädasti rahalist ja meditsiinilist abi vaja. Ta soovib raha isiklikult laiali jagada, veendudes seega, et need, kellele raha läheb, seda tõesti ka vajavad.

Lennuõnnetuse põhjustas rike telikus, mistõttu maandus lennuk kõhule ja terve salong täitus suitsuga. Meeskonnal õnnestus kõik reisijad evakueerida. Lennuk süttis hiljem põlema ning päästetöödel hukkus üks tuletõrjuja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles