Galerii: pühvlikari teeb lõvidele tuule alla

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Turistid olid parajast Tansaanias safaril, kui sattusid üsna omapärase vaatepildi tunnistajaks.

Näljased lõvid üritasid endale Serengeti rahvuspargis Tansaanias õhtusööki püüda, kui õnn pöördus ning nad pidid ise põgenema, et mitte eluga hüvasti jätta, vahendab Daily Mail.

Safaril olnud turist Ramona Reichert püüdis pildile momendi, mil loomade kuningas lõvi nägi välja rohkem nagu kodukass, saba jalgevahel. Lõvid pidi leppima tõsiasjaga, et teinekord peitub massides jõud ja pühvleid oli nendest lihtsalt palju rohkem.

Kolm lõvi peitsid end kõrge rohu sees ja neid oli raske märgata. Sajapealine pühvlikari liikus vaikselt lõvidele lähemale, kuni nad lõpuks kiskjate lõhna tundsid. Üks pühvel lähenes lõvidele üsna uljalt, kirjeldas Reichert olukorda.

Lõvi ründaski pühvlit, kuid viimane astus enda kaitseks välja. Lõvil ei jäänud muud üle kui põgeneda ning tema silmist oli näha tõelist üllatust. Veel mõned korrad tegid lõvid proovi, kuid ikka tulutult. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles