Galerii: vaata, milline on maailma kõige ilusam teemapark

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvuslik teemaparkide ajalooline assotsiatsioon (NAPHA) annab välja ilusaima teemapargi tiitleid ning sel aastal on esikoha taaskord noppinud Busch Gardens Williamsburg.

 Euroopas ei ole paljud Busch Gardensist kuulnudki, kuid selle pargi on NAPHA alates 1990. aastast kuulutanud kõige ilusamaks  teemapargiks terves maailmas, vahendab Travel Pulse.

Liikmed on pikka aega Busch Gardensit kiitnud oma ilusa ümbruskonna ja esmaklassiliste atraktsioonide poolest. Ühtlasi on park tuntud Euroopaliku temaatika, detailirohkuse ning roheluse poolest, rääkis NAPHA ajaloolane Jim futrell.

Lisaks nüüdseks juba iga-aastasele NAPHA autasule on Busch Gardens Williamsburg noppinud ka mitmeid teisi tiitleid. Nii on Amusement Today pärjanud pargi Kuldse Pileti auhinnaga, USA Today on nimetanud pargi parimaks meelelahutuslikuks teemapargiks, Behind the Thrills pärjas teemapargi isegi parimaks toiduvaliku ning kvaliteedi poolest ning TripAdvisor on Busch Gardensile andnud ka Traveler's Choice auhinna.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles