Uus süsteem pakub reisijatele kodurestoranide külastust

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtusöök seltskonnaga
Õhtusöök seltskonnaga Foto: SCANPIX

Viimasel ajal on hotelliturul populaarseks saanud AirBnb, kus kasutajad saavad tuba üürida kellegi kodus. Nüüd on olemas aga ka rakendus, mis võimaldab õhtusöögi tellida kellegi võõra söögitoas.

VizEat on uudne rakendus, mille abil saavad reisijad kogeda tõelist kohalikku kultuuri. Kodurestoranide omanikud seavad seal üles oma profiili, laevad üles pildi ning kirjutavad veidi endast, vahendab Telegraph.

Ühtlasi lisavad nad oma menüü kirjelduse. Potentsiaalsed kliendid saavad aga otsida endale sobivat kodurestorani piirkonna ning toidueelistuste järgi. Külastajatel on võimalik jätta ka tagasisidet, mis tulevastel reisijatel peaks aitama õiget paika valida.

Nii on turistidel võimalus kogeda tõeliselt kohalikku õhtusööki ja seda just õige atmosfääriga. Kodurestorani pidajad näitavad tavaliselt külastajatele ka oma elamist, mistõttu saavad kliendid näha, kuidas kohalikud päriselt elavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles