Äärmiselt oluline asi, mida pead teadma, kui kavatsed kellegi kodus ööbida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tualett. Illustreeriv foto.
Tualett. Illustreeriv foto. Foto: Margus Ansu

Kavatsed lõunamaapuhkuseks valida kodumajutuse, villa või korteri mõnes kaunis paigas? On üks väike, ent väga oluline delikaatne asi, mis sellisel juhul kindlasti teadma pead!

Nimelt on kanalisatsioonitorustiku läbimõõt eri maades erinev ning kui meie Põhja-Euroopas, aga ka inimesed USAs on harjunud, et tualettpaberi võib WC potti visata - kanalisatsioonitorustik on piisavavalt suure läbimõõduga, et reovee ja lagunevate paberijääkidega toime tulla - siis paljudes riikides on lugu hoopis teine.

Nimelt on näiteks Kreekas, mõnes Lõuna-Ameerika ja Aasia riikides ja mujalgi kombeks kasutatud WC paber poti kõrval asuvasse prügikasti visata, et see torusid ära ei ummistaks. Pahaaimamatule kodumajutuse kasutajale võib selle teadmisega mitte arvestamine kalliks maksma minna, sest torumehe kutsumiseks ja ummistuse kõrvaldamiseks tuleb pea sada eurot välja käia, kirjutatakse erinevates internetifoorumites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles