Rahvusvaheline turismimäng toob naaberriikide pered Eestisse seiklema

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pere
Pere Foto: SCANPIX

Sel nädalal esmakordselt toimuv rahvusvaheline pereturismi mäng, Visit Estonia Family Game, toob suvist Eestimaad avastama perekonnad Lätist, Soomest ja Venemaalt.

Mäng kestab kolmapäevast laupäevani ning sel ajal külastavad pered Pärnut, Viljandit, Tartut, Rakvere ja Tallinna ning nende lähedale jäävaid turismiatraktsioone, kus toimuvad ka erinevad põnevad mõõduvõtmised. Muuhulgas ootavad neid ees sportlikud peremängud Lottemaal, fotojaht Viljandis ja taiplikkust nõudev ülesanne Tartus asuvas Hullu Teadlase Kabinetis.

Eestis pööratakse järjest enam tähelepanu pereturismile. «Viimastel aastatel on avatud mitmeid uusi kogu perele mõeldud turismiobjekte ning ka majutus ja toitlustuskohad on muutunud lastesõbralikumaks. Neid võimalusi tasub kindlasti tutvustada ka meie naaberriikidest saabuvatele peredele,» rääkis EASi turismiturunduse juht Ott Sarapuu 

Üha sagedamini saabutakse naaberriikidest Eestisse oma autoga, mis on üks mugavamaid viise erinevate turismiobjektide külastamiseks. Sel nädalal viiakse EASi korraldatud turismikampaania raames läbi pereturismi mäng Eestimaal, kus osalevad väikeste lastega pered naaberriikidest - Lätist, Soomest ja Venemaalt.  

Pered valiti välja põhimõttel, et nende tegemistel on oma riigis suur jälgijaskond sotsiaalmeedias, mis võimaldab saadud kogemusi jagada ka suuremale auditooriumile nende endi kodumaal.

Kõigil huvilistel on võimalik mängu sotsiaalmeedias jälgida teemamärgi #visitestonia abil. Mängu ajaks saavad kõik osalejad endale Nissani pereauto ning seda korraldab EASi turismiarenduskeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles