Mees lahkus töölt, et Pokémon Go'ga ringi reisida

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FREDERIC J. BROWN/AFP

Pokémon Go on mobiilirakendus, mis on võitnud miljonite inimeste südamed. Ühele mehele meeldib see mäng nii väga, et ta otsustas töölt ära tulla ja paar kuud Pokémon Go'ga Uus-Meremaal ringi reisida.

24-aastane Tom Currie töötas ühes Aucklandi kohvikus, kuid otsustas töölt ära tulla ja mööda riiki ringi reisida, et leida üles sajad Pokémonid, mis on vallutanud paljude inimeste telefoniekraanid üle maailma, kirjutab Travel and Leisure.

Pokémon Go rakendust võib võrrelda aktiivsusmonitoriga, sest see peab arvet, kui palju inimene Pokémone jahtides ringi liigub. Currie on maha käinud juba ligi 50 kilomeetrit ja seda kõike vaid nädala jooksul. Mees on enda sõnul kinni püüdnud enam kui 700 Pokémoni.

Currie rääkis kohalikule uudistekanalile, et tal on bussipiletid juba broneeritud ja ta plaanib riigi risti-põiki läbi käia vaid selleks, et leida võimalikult palju Pokémone. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles