Purskkaevust jahutust otsinud bikiinides turistid ajasid roomlased marru

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fontana dell'Acqua Paola.
Fontana dell'Acqua Paola. Foto: Vida Press

Rooma elanikud pole sugugi rahul sellega, et kolm turisti otsustasid kuumal suvepäeval ronida ajaloolisse purskkaevu, et veidi jahutust leida.

Sotisaalmeedias hakkasid kiirelt levima fotod kolmest bikiinides naisest, kes otsustasid palaval päeval end jahutada ajaloolises Fontana dell'Acqua Paola purskkaevus. Tegemist on 400-aastase vaatamisväärsusega ja kohalikud on marus, sest nad leiavad, et turistid ei austa kaunist purskkaevu oma käitumisega, edastab Daily Mail.

Kuigi turistide päritolu pole teada, on sotsiaalmeedias avaldatud arvamust, et ainult inglased või sakslased käituksid niivõrd «ebaviisakalt». Fotodel, mis hakkasid sotsiaalmeedias ringlema, on näha kolme brünetti neidu, kes on ilmselt 20. eluaastates. Neiud otsisid jahutust purskkaevu veejugade all. Pole teada, kui kaua nad purskkaevus olid või kas nad said selle teo eest ka karistada.

Eelmisel nädalavahetusel tõusis õhutemperatuur Roomas 32 kraadini, ent kohalike arvates polnud see piisavalt hea põhjus, miks hüpata ajaloolisse purskkaevu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles