Bangkokis varastati turisti kott liikuva tuk-tuki pealt

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuk-tuk
Tuk-tuk Foto: Vida Press

Hong Kongi turist oli tagasiteel hotelli, kui sõidu ajal tema kott koos raha ja reisidokumentidega ära varastati. Turistil õnnestus videole jäädvustada, kuidas tema kott liikuvast tuk-tukist ära varastatakse.

Tai pealinnas Bangkokis juhtus kummaline asi, kui tuk-tukiga sõitev turist sai videole, kuidas kaks meest rolleriga mööda sõites mehe koti liikuvast sõidukist ära varastasid, vahendab Daily Mail.

Tundub, et tuk-tuki juht andis varastele käega märku ja aeglustas sõidukiirust, mille peale vargad kiirelt koti kaasa haarasid ja minema kihutasid. Eric Lau, kes on päris Hong Kongist, reisis koos oma kaaslasega hotelli poole, kui intsident aset leidis. Varastatud kotis oli raha ja reisidokumendid.

Video on nüüdseks edasi antud politseile, kes asjaga tegeleb. Vargus toimus ainult mõne sekundi jooksul ja praeguseks ei ole selge, kas juht andis varastele märku või võttis ta lihtsalt parajasti käed roolilt. Juhi kahjuks räägib asjaolu, et vahetult enne vargust võttis tuk-tuk hoogu maha, kuigi tee oli tühi ja peatumiseks ei olnud põhjust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles