Kuulsa telesarja meeskond leidis üksikult saarelt merehädalise (1)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SOS
SOS Foto: SCANPIX

Animal Planeti telekanali sarja «Jõekoletised» meeskond oli parajasti Austraalia lähistel filmimas üht oma episoodi, kui märkasid mahajäetud saarel kätega vehkivat inimest.

Üksikule saarele jäänud mees oli leppinud oma olukorraga ja oli juba valmis surema, rääkis Stephen Shearman, saatesarja režissöör. Võttemeeskond oli parajast filmimas lugu sellest, kuhu kadusid kuus meest, kes sattusid seal piirkonnas lennuõnnetusse, vahendab Travel and Leisure.

Meeskond nägi ühe saare kaldal sinist külmutuskasti ja omakeskis visati nalja, et varsti ilmub kuskilt välja Tom Hanks, viidates kunagisele menufilmile «Kaldale uhutud». Kõigi üllatuseks jooksiski ühest koopast välja kätega vehkiv mees.

Tremine, kalamees Borroloolast, rääkis, et ta oli kalastamas, kui otsustas paadi maha jätta, et leida paremat kohta austrite püügiks. Hiljem üritas ta paadini kõndida, kuid kõrvetav päike ei lasknud tal teekonda lõpuni käia. Pidevate päikesepistete küüsis vaevlev mees varjuski nii koopasse ja jäi ootele.

Kogenud kalamehel ei ole naist ega lapsi, mistõttu ei osanud keegi teda ka taga otsida. Sõbrad olid harjunud, et mees võiks teinekord mitmeks päevaks kaduda. Kokku oli Tremine ilma varustuseta saarel olnud 60 tundi. Sealne kliima on niivõrd kuum, et ilma veeta ei suudaks inimene tavaliselt üle kolme päeva elus püsida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles