Uus huvitav trend: reisile sihtkohta teadmata

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pack Up + Go
Pack Up + Go Foto: Facebook

Maailmas on hakanud levima uus trend, kus broneerid endale puhkuse, kuid sihtkoha saad teada alles lennujaamas.

Pack Up + Go Ameerika Ühendriikides ja Sprs.me on kaks teerajajat järjest kasvavale trendile, vahendab Lonely Planet.

Klientidel on võimalik valida erinevat tüüpi reiside vahel, vastavalt nende eelarvele ning eelistustele. Hinnad algavad vaid mõnest sajast eurost kuid võivad maksta ka tuhandeid. Ühtlasi tuleb reisikorraldaja leheküljel täita ka põhjalik ankeet, kus uuritakse turisti huvide ning eelistuste kohta.

Seejärel valib korraldaja sihtkoha, broneerib kõik vajalikud piletid ning koostab soovituslikud päevaplaanid. Kogu info, peale sihtkoha, saadetakse e-kirja teel. Nii saab eelnevalt vaid teada, mis kell tuleb olla lennu-, rongi-, või bussijaamas. Ühtlasi saadetakse soovitusi, mida kaasa pakkida.

Postiga koju saadetakse aga suur ümbrik, kus sees on sihtkoha nimi, mida lubatakse avada alles siis kui kohver on juba koos ning on jõutud vajalikku jaama.

Selline teenus on eriti populaarne nende hulgas, kes ei salli planeerimist ning soovivad minna seiklusele. Reiside pikkused varieeruvad mõnest päevast kolme nädalani ning valikus on ka erinevaid tüüpe reise alates rannapuhkusest kuni matkamiseni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles