Uus teenus pakib kohvri ja viib kohale ka

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakkimine
Pakkimine Foto: SCANPIX

Reisid algavad tavaliselt üsna suure rahmeldamisega, sest vaja on kohvriga mööda lennujaama joosta, järjekorras seista ning veel muretseda ka ülekilode pärast.

Uus teenus pakib soovijate kohvrid ning toimetab need ise ka sihtkohta. Esialgu on sellist luksust võimalik nautida vaid Ameerika Ühendriikides, vahendab Lonely Planet.

UnPacki nimeline ettevõtte võimaldab teenuse kasutajatel murevabalt reisida läbi lennujaama ning kinni ei pea selle puhul pidama ka karmidest kaalureeglitest.

Tavaliselt küsib firma reisijalt tema riiete eelistuse kohta ning paneb siis kokku vastava paki riietest, mis ei ole kliendi enda omad. Kui reisija peaks soovima enda riideid kaasa võtta, siis on see teatud ulatuses ka võimalik ning selles osas tuleb ettevõttega jõuda eraldi kokkuleppeni.

Reisi lõppedes tuleb pakk tagastada koos kõikide riietega. Siiski võib endale jätta sokid ja aluspesu, mis ettevõtte poolt olid kaasa pandud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles