Vale, mida reisides alati rääkima peaksid

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladus
Saladus Foto: SCANPIX

Kuigi valesid, mida peaks võõrastele reisil olles rääkima on ilmselt palju, siis on üks, mis tuleks alati meeles pidada ning seda ka kõva häälega kõigile kuulutada.

Kui reisid seltskonnaga ei tohiks võõrastele kuulutada, kus hotellis peatute ning kaua teil seal plaanis olla on. Kui reisid aga üksi, on veelgi olulisem, et sa seda kõigile ei räägiks, vahendab Smarter Travel.

Kellelegi ei tee kurja, kui räägid, kuidas su kaaslane ootab sind hotellis või saad kohe ühe sõbraga kokku. Tunnistades, et reisid üksi, muudad end hetkega haavatavaks. See ei tähenda, et üksi reisides ei võiks võõrastega rääkida, sellest ei tule veel midagi halba. Küll aga tuleks luua endale päästerõngas fiktiivse kaaslase näol. Sellisel juhul teab võõras, et kuskil on keegi, kes sind ootab.

Situatsioone, kus selline vale aitab sind ka lihtsamatest hädadest välja, on mitmeid. Nii võid öelda tüütule baariflirtijale, et su kaaslane on lihtsalt korraks väljas või järjepidevale müügimehele, et ei saa midagi osta, enne kui oled oma kaaslasega konsulteerinud.

Kui oled inimesega usalduse loonud võid talle ikka rääkida, kuidas tegelikult reisid ja mis sul plaanis, kuid enne enda avamist, veendu, et inimene kellega jutustad, on tõesti sinu usaldust väärt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles