Üllatavad faktid hotellitubade kohta, mis ajavad hirmu nahka

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
koristaja
koristaja Foto: SCANPIX

Kuigi enamik hotellitubasid on üsna korralikud, võivad nad siiski varjata üsna hirmutavaid saladusi, mida sa kunagi teada ei taha.

Kuigi on olemas palju väga ilusaid ja korralikke hotelle ei saa alati end lasta petta koristatud hotellitoast. Eriti kui ööbid mõnes tundmatus paigas ja tundmatus hotellis ei tähenda see, et voodid on tehtud, rätikud riiulile asetatud ja vaip tundub uus, veel seda, et kõik ka tegelikult puhas on, vahendab Fox News.

Kõige vähem puhastatakse just neid paiku, mida inimesed kõige rohkem katsuvad. Nii võid kindel olla, et kõiksugu lülitid, ukselingid, kellad ja lambid on kõige mustemad kohad sinu hotellitoas.

1. Kuritegevus - vargused ning kallaletungid on hotellides üsna tavapärased. Kuigi peaksime end hotellides tundma just kaitstult, ei ole haruldane, et nii mõnigi väärisese justkui jalad alla võtab ning toast minema kõnnib.

2. Lutikad - kuigi enamikes hotellides nendega vast probleeme pole, siis tuleks igaks juhuks ikka kontrollida. Piilu korraks lina alla ja võid neid juba kohe madratsi peal siblimas näha, kui nad tõesti peaks olema su toa vallutanud.

3. Põrand - kuigi need võivad paista puhtad, siis ei tea sa tegelikult kunagi, mida täpselt seal enne sind tehtud on ning kuidas on põrandat küüritud. Kui koristajatel on kiire võivad nad tolmuimemise hoopiski vahele jätta, mistõttu tasuks hotellides alati käia plätude või sussidega.

4. Tulekahjud - keskmiselt tuleb tuletõrjujatel kustutada ainuüksi Ameerika Ühendriikides 3520 hotellitulekahju aastas, mistõttu tasuks kursis olla, kuhu poole joosta, kui midagi sellist peaks juhtuma.

Kuigi heades hotellides selliseid juhte tavaliselt ette ei tule, siis tasub alati olla tähelepanelik ning oma reisidokumente alati endaga kaasas kanda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles