Üksinda hirmutavate meeste maal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti mees Mart Reimann Afganistanis Panjshiri oru serval Hindukuši mäestikus. Selle paiga nimi tähendab viie lõvi orgu.
Eesti mees Mart Reimann Afganistanis Panjshiri oru serval Hindukuši mäestikus. Selle paiga nimi tähendab viie lõvi orgu. Foto: Mart Reimann

Matkakorraldaja Mart Reimann on viimase pooleteise aastaga käinud neli korda Afganistanis ning soovitab seda teistelegi. Soovitusel on oma tagamõte. Seejuures kasulik.

Küsimus oli selles, mida naisega peale hakata. Püssiga, mida kannab Afganistanis vaat et iga eelteismeline, on lihtsam – sellega on kõik poisikesed maast madalast üles kasvanud, seega teavad, mida relvaga teha. Aga naisega?! Liiati naisega, kellega oled abielus...

Vaat see on keeruline küsimus. Ja kui mees sellele vastust ei tea, nagu juhtub pahatihti Afganistanis, on tulemuseks tema peata- ja närvisolek, koguni paanika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles