Hispaania keelustas täispuhutavad peenised (1)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidulised Mallorca saarel Hispaanias
Pidulised Mallorca saarel Hispaanias Foto: Scanpix/AFP

Hispaania kuurortlinn Mojacar keelustas turistidel ebasündsate esemetega tänavatel ringi kõndida.

Mojacari ametivõimud keelustasid täispuhutavate nukkude, peeniste ja teiste ebasündsate esemetega avalikult tänaval ringi liikumise ning selle eest võib rikkujat oodata kuni 1000 eurone trahv, vahendab Daily Mail.

Linnavõimude hinnangul on neil kõrini erinevatest poissmeeste pidudest ja tüdrukuteõhtutest, mis tihti kahjustavad linna mainet. Siiski ei keelustata pidusid üldiselt, vaid lihtsalt seatakse piirangud väljanägemisele ning rekvisiitidele.

Mojacar on tuntud kuurortlinn ka perede hulgas, mistõttu häirisid üsna vara algavad poissmeestepeod just väikeseid lapsi. Ainukese erandina lubatakse ebasündsaid kostüüme kanda iga-aastasel karnevalil.

Opositsiooniliidrid pidasid sellist reeglit absurdseks ja arvasid, et see võib avaldada negatiivset mõju turismile. Siiski ei ole Mojacar esimene kuurort, kes sellise otsuse vastu võttis, ka mitmed teised Hispaania linnad on juba seda teed läinud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles