Pildid: maailma suurimal kruiisilaeval valitseb kaos (4)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harmony of the Seas
Harmony of the Seas Foto: SCANPIX/REUTERS

Maailma suurimat kruiisilaeva Harmony of the Seas on ümbritsenud paras melu, sest alles hiljuti asus ta oma esimesele teekonnale, kuid juba nüüd on kliendid ärritunud, sest kvaliteet ei vasta nõudmitsele.

1,3 miljardit eurot maksev hiiglaslik laev asus eelmisel nädalal koos klientidega Inglismaalt esmakordselt teele. Pardal oli sel hetkel 6000 inimest, kel kõik olid väga kõrged ootused, vahendab news.com.au.

Sotsiaalmeediasse on nüüdseks jõudnud aga palju reisijate kaebuseid laeva kehva olukorra kohta. Nii on osad nimetanud seda lausa ehitusplatsiks, kus puurimine kestab terve öö. Teised kurdavad jälle aga tühistatud etenduste või suletud paikade pärast. Twitterisse on jõudnud ka pilte ummistunud ja katkistest tualettidest, puuduvatest klaasidest ning üleüldisest korrapäratusest.

Laevafirma on tunnistanud, et veel «viimaseid pintslitõmbeid» tehakse, kuid seetõttu olevat esimesed reisid olnud ka soodsamad. Lisaks kinnitasid nad, et turvalisus on alati esikohal, seega ei tohiks reisijad end kuidagi ohustatuna tunda. Esindaja sõnul olid väljatoodud juhtumid vaid üksikud ning nendega on nüüdseks juba ka tegeletud. 

Harmony of the Seas on 362 meetrit pikk, 66 meetrit lai. Laeval on 16 tekki ning sinna mahub korraga 6360 reisijat ning 2100 meeskonnaliiget

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles