Neljal õnnelikul avaneb võimalus ööbida Eiffeli tornis

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiffeli torn.
Eiffeli torn. Foto: Reuters / Scanpix

Paljud inimesed unistavad Pariisis asuva Eiffeli torni külastamisest, aga veelgi põnevam oleks ju see, kui saaks selles olulises vaatamisväärsuses ööbida. Peagi võib see võimalus avaneda.

Ööbimiskohti vahendav veebileht HomeAway korraldab võistluse, mille võitjatel avaneb ainulaadne võimalus veeta öö Eiffeli tornis. Selle aasta suvel toimuvad Prantsusmaal Euroopa meistrivõistlused jalgpallis. Tähtsa sündmuse puhul on HomeAway otsustanud vallutada osaliselt Eiffeli torni esimese korruse ja muuta see ajutiselt ööbimiskohaks, kirjutab Fox News.

Eiffeli torni esimene korrus või esimene vaateplatvorm asub 187 meetri kõrgusel ja sealt avaneb maaliline vaade tervele suurlinnale. Võistluse võitjatel on lubatud kaasa kutsuda viis sõpra, kes saavad Eiffeli tornis ööbida ja ilusat vaadet nautida.

Ööbimised leiavad aset 23.06, 28.06, 04.07 ja 08.07. Kõiki võitjaid ootab ees ka privaatne gurmeeõhtusöök, mis on valmistatud spetsiaalselt neile. Lisaks Eiffeli tornis ööbimisele saavad võitjad veeta veel kolm ööd Pariisi luksuslikes ööbimiskohtades. Samuti on neile ette nähtud transport.

HomeAway tegevjuht Brian Sharples sõnas, et tegemist on ainulaadse võimalusega ja selline reis jääb kahtlemata pikaks ajaks meelde.

Võistlus sai alguse eelmise nädala neljapäeval ja võitjad kuulutatakse välja 10. juunil. Eelmise aasta novembris aset leidnud terrorirünnakute tõttu on Pariisi külastajate arv vähenenud, kuid linnajuhid loodavad, et jalgpalli meistrivõistluste raames saabub linna taas palju turiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles