Morsk tappis kogemata oma hooldaja ja turisti

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Morsk
Morsk Foto: SCANPIX

Hiiglaslik morsk tegi oma hooldajale ja turistile tugeva kallistuse ning tõmbas nad haardes ka vee alla, mistõttu mõlemad inimesed hukkusid.

Esialgsete andmete kohaselt kukkus turist kogemata morsa basseini ning hooldaja jooksis seejärel mehele vette appi. 1500 kilo kaaluv mereelukas võttis mõlemad inimesed aga oma haardesse ja tõmbas nad vee alla. Selleks ajaks, kui nad veest kätte saadi, olid mõlemad juba surnud, vahendab Daily Mail.

Morsa hooldaja oli tema eest vastutanud sellest hetkest peale, kui loom kümme aastat tagasi loodusparki saabus. Usutavasti tahtis morsk lihtsalt kaaslast, kellega vee all mängida.

Juhtum leidis aset Xixiakou loomapargis Hiinas. Ühtlasi on see tõstatanud palju küsimusi pargi turvalisuse kohta. Praegu on veel võimalik basseini ümber lihtsalt jalutada, sest aiaga see kuidagi piiratud ei ole. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles