Galerii: maailma suurim kruiisilaev asus teele (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Royal Carribean kruiisiettevõte täiendas oma valikut veel ühe ja eriti luksusliku laeva võrra.

Harmony of the Seas on 362 meetrit pikk ehk umbes viie Boeing 747 lennuki jagu ning ta kaalub umbes 226 963 tonni. Laeva ehitus läks maksma 887 miljonit eurot, vahendab Business Insider.

Tegu on maailma suurima kruiisilaevaga, kuid ettevõtte juhtide sõnul on see ka üks parimaid, sest laevas on uued ja uhked restoranid, uus sisekujundus, teistmoodi avalikud alad ja üldiselt on üritatud teha kliendi elu laevas huvitavamaks. Nii leiab laevalt ka näiteks veeliumäe, mis on 10-korruselise maja kõrgune.Veel aitavad meelt lahutada ronimisseinad, uisuväljak ja korvpalliplats.

Laeval on kokku 18 tekki ja sinna mahub 6780 inimest. Selleks, et kliendid oleks rahul ja laev ilusti sõidaks, on Harmony of the Seal 2100 meeskonnaliiget. Laev sõitis Prantsusmaalt Saint-Nazare'ist Inglismaale Southamptonisse, et sealt võtta peale esimesed reisijad ning alustada huvireisi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles