Turist hävitas selfit tehes 126-aastase kuju

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dom Sebastiao kuju Lissabonis
Dom Sebastiao kuju Lissabonis Foto: SCANPIX

Selfide tegemine on vallutanud turistide maailma ning nii on mitmed reisihuvilised end juba vigastanud, nüüd aga on kord jõudnud vaatamisväärsuste kätte.

Turist ronis Lissaboni Rossio rongijaamas kunagise Portugali valitseja Dom Sebastiao kuju otsa, et mehega koos parem selfipilt saada. Kuju ei olnud siiski turnimiseks mõeldud ning 126-aastane ausammas vajus raskuse all kokku, vahendab Lonely Planet.

24-aastane selfifotograaf üritas sündmuspaigalt minema joosta, kuid politsei sai ta kätte ning noort naist ootab ees kohtuistung.

Turistid on viimasel ajal teinud mitmeid pead pööritama panevaid tegusid, et saada hea pilt. Ameerika Ühendriikides on välja tulnud isegi ametlik uuring, kus tõestati, et piisoniga selfi tegemine võib olla ohtlik. Selles valguses on nii mõnedki paigad maailmas kehtestanud juba selfivabad tsoonid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles