Brasiilia hinnati kõige paremaks riigiks, kust kaaslane leida

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cunhau kaluriküla paikneb Brasiilia kirderegioonis Urimatau jõe ääres. Tähelepanelikul silmitsemisel võib märgata, et palmidel ja paatidel on üsna olematu vari — päike paistab peaaegu seniidist.
Cunhau kaluriküla paikneb Brasiilia kirderegioonis Urimatau jõe ääres. Tähelepanelikul silmitsemisel võib märgata, et palmidel ja paatidel on üsna olematu vari — päike paistab peaaegu seniidist. Foto: Helgi Kaldma/Sakala

Värskelt avaldatud uuringust selgus, et 18–35-aastased inimesed peavad kõige paremaks kaaslase valimise riigiks just Brasiiliat.

Edetabelisse pääsesid veel Itaalia, Hispaania, Austraalia ja Uus-Meremaa, vahendab Lonely Planet.

Arvatakse, et Brasiilia kasuks räägib soe ja turistisõbralik atmosfäär. Küsitlus viidi läbi 16 000 inimese seas, kelle vanus oli 18–35 eluaastat. Uuringu käigus otsiti parimat riiki, kus elada, ning parimat riiki, kus karjääri alustada.

Parimaks riigiks, kus elada, sai Austraalia, parimaks riigiks, kus alustada karjääri, Hiina, ning kõige paremaks riigiks igas valdkonnas tunnistati Kanada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles