Kuidas leida odavaid lennupileteid?

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokkuhoid
Kokkuhoid Foto: SCANPIX

Soovitusi, kuidas leida soodsaid lennupileteid, on väga palju ja ilmselt peab enamik neist ka paika, kuid on igaühe otsustada, millist nõu täpselt järgida.

Kõik soovivad saada võimalikult odavaid pileteid võimalikult mõnusasse sihtkohta. Eksperdid on kirjutanud palju nõuandeid, kus peamiselt rõhutatakse, et piletid tuleb osta õigel ajal. Ka selle aja suhtes on palju vastakaid arvamusi, kuid keskmiselt peaks selle teooria järgi olema 4 kuud enne reisi kõige sobivam hetk piletit soetada.

American Airlinesi ekspert Tim Lyoni hinnangul ei ole niivõrd oluline varajane pileti ostmine, vaid hoopis see, millal plaanitakse lennata, vahendab Business Insider.

Lyoni sõnul on võimalik rohkem säästa, kui lennata päevadel, mil enamik inimesi ei lenda. Tavaliselt minnakse puhkusele nädalavahetusel ja ennelõunat. Kui aga minna reisile hoopis nädala keskel ning mõnel väga varajasel või just hilisõhtusel kellaajal, on võimalus saada palju soodsam pilet.

Kuigi see võib tunduda liiga lihtne, siis on lennufirmadel kombeks just nõudluse järgi oma hindasid sättida ning nii võibki keskpäevane lend laupäeval olla oluliselt kallim kui sama marsruudi lend kolmapäeva hommikul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles