Tuhanded inimesed on nudistide restorani ootejärjekorras

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine sparglitega
Naine sparglitega Foto: SCANPIX

Londonis avab sel suvel vaid kolmeks kuuks ukse nudistide restoran, kus on end ootejärjekorda seadnud rohkem kui 10 000 inimest.

Restorani kodulehekülg lubab salajast maailma, kus ei ole telefone, elektrivalgustust ja isegi riietust, vahendab Lonely Planet.

Kõik see peaks külastajal aitama tunda tõelist vabadust, puhtust ning puutumatust tänapäeva modernsest elust. Naturaalsuse temaatika läbib kogu restorani. Nii on lauad eraldatud bambusest võredega ning mööbel on tehtud puidust. Tuba valgustavad loomulikult mitmed küünlad.

Mures tulevased kliendid tõstatasid siiski küsimuse, kuidas paljalt ilma pinde saamata puupinkidel istuda, kuid restorani loojad on ka sellele mõelnud ning annavad igale külastajale selleks puhuks spetsiaalse räti, mille nad saavad endale istumise alla asetada.

Menüüs leidub toite nii taimetoitlastele kui lihasööjatele. Omapärane on veel see, et külastajad võivad pärast einestamist ka noad ja kahvlid pintslisse pista. Restoranis on siiski koht ka nendele, kes ei soovi oma riideid seljast võtta. Siiski ei tohi nad kindlasti teise restorani poolde piiluda, seega tuleb eelnevalt targalt valida.

Restoran mahutab korraga ainult 42 inimest, mistõttu on ooteleht kasvanud juba 10 000 nime pikkuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles