Katamaraan hakkab Helsingist Kuivastusse sõitma kolmapäeviti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuivastu sadam
Kuivastu sadam Foto: Peeter Langovits

Praeguseks on selge, et AS Lindaliini 400 reisijat mahutav katamaraan Merilin hakkab suveperioodil Helsingi ja Kuivastu vahet sõitma regulaarliinil ning seda üks kord nädalas, kolmapäeviti.

Kui sügisel kaalus Lindaliin eelkõige turistide jaoks mõeldud laeva käimapanemist alates jaanipäevast kuni augusti keskpaigani, siis viimaste plaanide järgi tehakse Helsingi-Kuivastu liinil algust juba mai keskpaigas, kirjutas Meie Maa.

AS Lindaliini juhataja Enn Rohula sõnul tuli kõne alla just kolmapäev, kuna neljapäevast pühapäevani on katamaraanide täituvus Tallinna-Helsingi vahelisel laevaliinil oluliselt suurem ja nendel päevadel alust sellelt liinilt ära võtta ei ole mõtet.

Võimaliku variandi kohaselt väljub katamaraan Helsingist kell 14 ja jõuab kell 18 Kuivastusse, kus seisab tund aega ja teekonda tagasi Helsingisse alustab kiirlaev kell 19 ja jõuab Soome pealinna kell 23.

Üks reis Helsingist Kuivastusse hakkab maksma 40–50 euro ringis, kuid edasi-tagasi pileti puhul lubas Lindaliin ühe otsa soodsamaks teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles