Mees visati lennukist välja, sest kaasreisija kaebas tema kaalu üle

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
paks
paks Foto: SCANPIX

175 kilogrammisel mehel paluti lennukist lahkuta, vaatamata sellele, et kaeblejale oli pakutud teine istekoht.

Errol Narvaez oli ostud pileti United Airlinesi lennule, mis lubas tal eelisjärjekorras lennukile minna, kui ta oli pardale jõudnud paluti tal istekohta vahetada, mida ta ka tegi. Mees jäi ootama oma uut naabrit, vahendab Travel and Leisure.

Kui naaber saabus hakkas täidlane Narvaez püsti tõusma, et teist reisijat istuma lasta. Kaebaja aga palus tal kohale jääda ning pöördus stjuardessi poole palvega enda koht vahetada, kuna  ta ei soovi viie tunnisel lennul end ebamugavalt tunda.

Kaeblejale pakuti aga keskmiseid istmeid, mis talle ei sobinud, ning seetõttu paluti ka Narvaezel lennukist lahkuda väitega, et hetkel ei ole võimalik teda sihtkohta toimetada. Tüse mees pidi lennujaamas kuus tundi ootama oma järgmist lendu.

United Airlines'i esindaja ütles, et nende pardameeskond tegutses õigesti, sest turvareeglitest lähtuvalt on neil õigus kõigil reisijatel, kes ei mahu oma istmesse ära, reisilt lahkuda, sest nad seavad nii ohtu ka teiste turvalisuse ning mugavuse.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles