Video: Hiina hotellis rünnati pealtnägijate silmade all naist

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ründaja
Ründaja Foto: SCANPIX

Video noorest naisest, keda rünnatakse, kägistatakse ja peaaegu ka kaasa viiakse, on Hiinas andnud alust pahameeletormile.

Videot on Hiina kodumaises keskkonnas Weibo vaadatud üle kahe miljardi korra, mis on rohkem kui Hiinas on inimesi. Videost on näha, kuidas noort naist läbi hotellikoridori tiritakse ja rünnatakse, vahendab news.com.au.

Hullemaks teeb rünnaku veel see, et kõik leidis aset pealtnägijate silme all, kuid viimased ei võtnud midagi ette, et seda peatada. Naine karjus, et ta ei tunne meest ning et ta laseks tal minna, kuid ka see ei turgutanud teiste külaliste tegutsemist.

Hotelli töötaja sõnul eeldasid kõik, et tegemist on noorpaariga, kes on lihtsalt tülli läinud. Lõpuks astus siiski vahele üks teine naine, mistõttu õnnestus rünnataval lõpuks ka mehe haardest pääseda.

Hotellikoridor oli täis turvakaameraid, kuid siiski ei tulnud ükski turvatöötaja naisele appi. Hotell olevat naise sõnul hiljem talle ka raha pakkunud, et ta turvasalvestuse video maha võtaks, kuid naine keeldus.

Pekingis asuva hotelli esindaja on juhtunu pärast vabandanud ning tunnistanud puudulikke turvastandardeid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles