Video: mees püüdis filmile tornaado, mis tappis ta naise

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tornaado, pilt illustreeriv
Tornaado, pilt illustreeriv Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikidest pärit mees filmis tornaadot, mis lähenes tema majale ning nagu hiljem selgus tappis ka tema naise.

85-aastane Clem Schultz ei uskunud tornaadohoiatusi, mis aasta eest Illinoisi piirkonnale anti, kuni ta nägi tornaadot enda magamistoa aknast, vahendab news.com.au.

Mees uskus siiski, et tornaado läheb Fairdale'i linnakesest mööda, kuid tornaado võttis suuna otse asulale ning Schultzi majale. Video pilt läheb küll mustaks, kuid õõvastav heli jääb kestma.

Schultz rääkis, et tal ei olnud enam aega minna alumisele korrusele, kus oli tema naine ning ei näinud ta suuremat mõtet joosta ka keldrisse, sest see oli lihtsalt nii väike. Terve maja varises kokku ning kaasad jäid  rusude alla lõksu.

Naaber aitas hiljem Clemi rusude alt välja kaevata, kuid naist enam päästa ei õnnestunud. Schultzi perekonna pilt leiti hiljem 60 kilomeetri kauguselt teisest linnast. Õnnetuses jäi ellu veel nende koer, kes on siiani mehele seltsiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles