Vahemaandumise Helsingis saab nüüd muuta minipuhkuseks

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjapõder Lapimaal
Põhjapõder Lapimaal Foto: Scanpix/AP

Finnari tutvustas täna uut võimalust planeerida Helsingis kahe lennu vahele jäävat aega, et lisaks sihtkohale avastada ka põhjanaabrite loodust ja vaatamisväärsusi.

Vahepeatuse pakette on erinevatele võimalustele ja maitsetele, alates viietunnisest kiirest linnatiirust kuni viiepäevase põhjaliku ringreisini. Jätkulennu edasilükkamine ei too lennupiletite hinnas kaasa ka muudatusi, mistõttu tuleb soovijal maksta ainult kohapealsete tegevuste eest. 

Finnairi reisitoodete juhi Anssi Partanen sõnul on võimaldab uus teenus puhata lendude vahepeal ning avastada samas ka Soomet. «StopOver projekt sobib väga hästi nii meie laieneva sihtkohtade valiku kui ka kasvava huviga Soome kui turismisihtkoha vastu Aasia turistide seas. Samas sobivad pakutavad Soome tuurid reisijatele ükskõik millisest Finnairi sihtkohast,» lisas Partanen.

Näiteks saab lennujaamast vaid poole tunniga Helsingisse, mis pakub nii mereäärset rahulikku keskkonda, hubaseid kohvikuid kui unikaalseid restorane ning hotelle. Päeva võib veeta nii laevakruiisil Soome lugematute saarestike vahel või hoopis rahvusparke avastades. Vahepeatuse Soomes võivad külalised muuta tõeliselt unustamatuks elamuseks, lennates hoopis riigi põhjaossa, et avastada Lapimaa müstilist maastikku, soovitas Partanen.

Erinevad paketid ja vahepeatuste variandid on saadaval alates käesolevast kevadest veebilehel finlandtours.fi. Vahepeatust aitab planeerida ka stopover.finnair.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles