SuperBus hakkab sõitma Tallinna-Riia liinil

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: «Reporter» / Kanal 2

SuperBus.com sai liiniloa, et alustada mais sõitmist rahvusvahelisel liinil Tallinn–Pärnu–Riia, mis on siseliini Tallinna–Pärnu pikenduseks.

Esimene reis toimub 23. mail ning edaspidi hakkab buss mõlemal suunal sõitma kolm korda päevas. Informatsiooni varsti avanevast piletimüügist jagatakse SuperBus.com Facebooki lehel ja uudiskirjas.

SuperBus.com tegevjuht Lauri Helke kinnitas, et jaanuaris alanud liiniloa taotlemise protsess SuperBus.com Tallinna-Riia-Tallinna liini avamiseks on saanud lõpu ning rahvusvahelise bussiliini avamine on olnud nii eestimaalaste kui ka rahvusvaheliste sõprade sooviks.

Ka ettevõtte Eesti piirkonnajuht Jaan Mürk usub, et suvel saab liinist populaarne marsruut. «Lähenemas on mitmed festivalid ja suveüritused Tallinnas, Pärnus ja Riias ning loomulikult ka inimeste endi puhkused, mis muudavad suveperioodi sel liinil meile väga töökaks,» ütles ta.

Lisaks Van Hool Astromega 89 istekohaga bussimudelile hakkab Tallinna-Riia liinil sõitma ka bussimudel Vanhool Altano TD921, kus on 75 istekohta.

SuperBus.com piletihinnad algavad ühest eurost, millele lisandub ühe euro väärtuses broneerimistasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles