Kas hotellides tohiks alasti magada? (1)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees voodis
Mees voodis Foto: SCANPIX

Reisides on mitmeid etiketireegleid mida tuleks järgida ja kultuurinorme, millest kinni hoida, kuid kui hotellitoa uks on sulgunud, mis saab siis?

Reisijad on tihti seda küsimust erinevates foorumites arutanud ning peamiselt kardetakse erinevaid baktereid ja muid putukaid, kes hotellides võivad ringi jalutada. Ekspertide sõnul ei ole neid alust karta, kui hotell peseb oma pesu korralikult, vahendab Huffington Post.

Selleks, et erinevatest pisikutest lahti saada, peab pesu pesema kuuma veega ning sageli. Kui hotellid pesevad pesu pärast iga kliendi külastust, ei tohiks paljalt magamine olla mingit pidi tervisele ohtlik, lisasid eksperdid.

Isegi kui hotellis peaksid olema mõned üleliigsed putukad nagu lutikad, siis pidžaamaga magamine sind nende eest ei kaitse. Küll soovitatakse paljalt magajatel voodi kõrval hoida mõnd riideeset juhuks, kui peaks tekkima tulekahju või muud sarnast, mistõttu on vaja hotellist kiiresti evakueeruda. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles