Laupäeval toimub Tallinnas suur padjasõda

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padjasõda päev
Padjasõda päev Foto: SCANPIX

2. aprillil tähistatakse ülemaailmset padjasõda päeva, mida seekord tähistatakse ka Tallinnas.

Üleskutses on korraldajad õhutanud inimesi selga panema oma parim pidžaama ning kaasa haarama kohevaim padi. Üritus on tasuta ning sobilik kõigile vanuserühmadele.

Siiski kehtivad mõned reeglid. Kõik padjad peaksid olema pehmed ning sõda tuleks pidada võrdlemisi pehmelt, sest lööjaid on mitu ning korraga tugevaid hoope saada ei ole enam mõnus. Sõtta ei tohi tõmmata ka inimesi, kel pole patju või kes pildistavad. Lisakas tuleks eest ära võtta prillid ning oodata sõja algust tähistavat märgusignaali.

Kindlasti palutakse kõigil kaasa võtta ka mõni tühi kott, et pärast piirkond ilusti korda teha. Ürituse täpne asukoht on hetkel veel teadmata. Täpsemat informatsiooni kuvatakse ürituse Facebooki lehel.

Rahvusvaheline padjasõda päev leiab aset juba seitsmendat korda. Sel aastal osalevad lisaks Tallinnale veel ka Helsingi, Zagreb, Viin, Berliin, New Delhi, Kaplinn, Milano ning palju teisi linnu üle maailma.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles