Fawlty Towersi kultussarja inspireerinud hotell läheb lammutamisele (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Cleese
John Cleese Foto: SCANPIX

Teleekraanidelt kuulsaks saanud Torquays asuva hotelli omanikud lubasid samale kohale teha vanadekodu.

John Cleese asetas oma situatsioonikomöödia tegevustiku Gleneaglesi hotelli Torquays pärast seda, kui ta oli peatuspaigas ööbinud koos oma Monty Pythoni meeskonnaga. Samuti sai toonane hotelli omanik Donald Sinclair tahtmatult ka peategelase Basil Falty prototüübiks, vahendab Lonely Planet.

41 toaga hotell lõpetas tegevuse eelmisel aastal ning nii avaldas üks vanadekodu soovi vana maja maha lammutada, uus ehitada ja avada seal 36 eakatele mõeldud korterit. Esialgu lükati avaldus küll tagasi, kuid pärast muudatuste tegemist võeti see siiski vastu.

Kunagise kolmetärnihotelli asemele tuleb nüüd 21 üheinimesetoaga ning 11 kaheinimesetoaga korterit. Lisaks ehitatakse veel külalistetuba ja kaks puhkeala. Uus vanadekodu ei paku aga hooldamisteenuseid, vaid on mõeldud lihtsalt sarnaste huvidega inimeste kokkuviimiseks.

Kui kõik läheb plaani järgi, avatakse uus vanadekodu juba 2017. aastal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles