Moskvasse ehitatakse Vene Disneyland (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dream Island
Dream Island Foto: Dream Island koduleht

2018. aastal on Moskvas plaanis avada maailma suurim siselõbustuspark Deam Island, kus hakkavad liikuma tuntud tegelased nii Vene kui ka rahvusvahelistest filmidest.

Dream Island saab oma disainilt üsna sarnane olema maailmakuulsale Disneylandile. Parki plaanitakse investeerida vähemalt 1,5 miljardit eurot, vahendab Russia Beyond the Headlines.

Kuigi pargis olev loss näeb üsna sarnane välja Disneylandides leiduvate lossidega, siis väidavad idee autorid, et tegu on täiesti originaalse kujundusega. Omanike sõnul seisneb kahe pargi vahe veel selles, et Disneyland on suunatud lastele, kuid Dream Island sobib igale vanuseklassile.

60 protsendi ulatuses hakkavad pargis ringi käima Vene filmikangelased, kuid juba on sõlmitud leping ka mitmete välismaiste ettevõtetega, nende hulgas DreamWorks Animationiga, mis lubab kasutada ka rahvusvahelisi tegelasi.

Lisaks temaatilistele paviljonidele tuleb parki 40 erinevat atraktsiooni, purjeklubi, kontserdisaal ja nelja tärni hotell.

100 hektari suurune park avatakse kõigi eelduste kohaselt juba 2018. aastal, ehitus peaks algama lähinädalatel. Loodetakse, et parki hakkavad külastama vähemalt kuus miljonit inimest aastas. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles