AirBnb alustab naabrivalvega

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrivalve
Naabrivalve Foto: SCANPIX

Varsti on naabritel võimalik maja omanikele anda kuulsas majutusportaalis AirBnb tagasisidet, kuidas nende üürnikud korda hoiavad.

Uus lisand lubab naabritel kommenteerida kuidas külalised renditud eluaset kasutavad ning kas reeglitest peetakse kinni. Rakendus avatakse kasutajatele mõne nädala jooksul, vahendab Bloomberg.

Naabrid saavad tulevikus oma kommentaare lisada internetis. Seejärel vaatab need üle AirBnb töötaja, kes vajadusel teavitab olukorrast ka eluaseme omanikku. Veel ei ole täpsustatud, kas naabrite kommentaarid üürnike kohta on avalikud või mitte.

Vajadus sellise lisanduse järele tekkis asjaolust, et mõnikord on üürnikud lärmakad ning ei pea kinni seatud reeglitest. Siiski võivad nad olla aga korrektsed ning tagastada elukoha omanikule väga heas seisus, mistõttu ei pruugi probleem ilma naabrite abita välja tulla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles