Finnair värvib oma lennukid üle

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk.
Finnairi lennuk. Foto: Finnair

Finnair teatas, et hakkab uuel aastal oma lennukeid üle värvima ja riietab teenindajad uutesse kostüümidesse.

Kõik see on osa eelmise aasta kevadel tutvustatud plaanist Visioon 2020, mille käigus plaanib lennufirma oma identiteedi täielikult ümber kujundada. See läheb firmale maksma orienteeruvalt kümme miljonit eurot ja olulise osa sellest neelabki värvitöö ja teenindajate uued vormirõivad. Samas märkis Finnair, et need tööd olid niikuinii juba lähiajal plaanis.

Identiteedimuutuse taga on firma Baltimaade müügijuhi Guerman Tyvoniouki sõnul püüd suurendada firma atraktiivsust erinevatel turgudel ja sealhulgas ka Aasias.

«Edu tagamiseks, väga konkurentsitihedal rahvusvahelisel turul, on oluline positiivselt ja julgelt eristuda – seda nii väljanägemiselt kui ka teenuste sisu osas,» lausus Tyvoniouk.

Lisaks lennukitele ja teenindajate rõivastele läbivad uuenduskuuri ka firma logo, lennukite salongidisain ja teenindusruumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles