Reisijad ostavad võltsitud tõendeid, et lemmikuid lennukisse võtta

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton oma koeraga
Paris Hilton oma koeraga Foto: SCANPIX

Reisijad ostavad võltsitud tõendeid erinevate haiguste kohta, mis lubaks neil lemmikuid salongi kaasa võtta.

Üldjuhul ei või lemmikloomi lennuki salongi kaasa võtta, vaid nad peavad reisima selleks ettenähtud kohas. Tavaliselt on reisijatel lubatud lemmikloom kaasa võtta ilma lisatasuta, kui inimesel peaks olema mõni haigus, mistõttu nad ei saa ilma loomakeseta hakkama, vahendab Daily Mail.

Nii on mõnel inimesel vaja lemmikloomaseltskonda ka liigse stressi vältimiseks ehk emotsionaalseks toeks.Viimasel ajal see hakanud aga trendina levima, kõik soovivad oma lemmikloomi igale poole kaasa võtta, vaatamata asjaolule, et vajadus selleks puudub.

Siiski saab lennukisse looma kaasa võtta vaid arstitõendi alusel. Kuigi see süsteem tundub kindel, saab neid tõendeid üsna lihtsalt ka internetist osta ning kuna tegu ei ole nähtava haigusega, siis ei saa lennufirmad ka tõendi üle vaielda.

Arvatavasti sai trend alguse Paris Hiltonist, kes oma koerakest hetkeski maha ei jäta. Ühtne reegel lennufirmadel loomade suhtes puudub, kuid Euroopas on tavaks, et abikoeri lastakse lennukitele ilma tõrgeteta, ülejäänud loomad peavad enamasti reisima siiski koos pagasiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles