Lennufirmad lisavad valikusse veel ühe odava klassi

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukiistmed
Lennukiistmed Foto: SCANPIX

Kui seni oli reisijatel võimalik valida esimese-, äri- ja tavaklassi vahel, siis nüüd lisandub paljude lennufirmade puhul valikusse ka elementaarne tavaklass.

Uus klass on välismeedias saanud laialdaselt kajastust ning kasutajad on selle tembeldanud ka «viimaseks klassiks». Elementaarse tavaklassiga tuleb kaasa ka odavam hind, mis peaks hulgaliselt kliente ostma meelitama, vahendab Travel and Leisure.

Enamikel lennufirmadel saavad tavaklassis reisijad nautida tasuta suupisteid, toolide vahe on umbes 75 sentimeetrit, lisaks võivad reisijad kaasa võtta tasuta pagasit ning neil on võimalus ka väikese tasu eest piletit muuta. Uue ja veidi kehvema klassi tulekuga need luksused kaovad.

Ilmselt on elementaarses tavaklassis istmete vahe väiksem, mis vähendab ka jalaruumi. Samuti ei anta klientidele enam võimalust oma piletit muuta, seda isegi mitte tasu eest. Käsipagasi eest tuleb samuti hakata maksma ning igasugune meelelahutus ja suupisted muutuvad tasuliseks.

Selline võimalus pakub hinnatundlikele klientidele võimalus endiselt soodsalt lennata, kuid lihtsalt väiksemate mugavustega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles