SmartLynx lisab sihtkohti ja muudab reisid mugavamaks

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smartlynx lennuk.
Smartlynx lennuk. Foto: SCANPIX

SmartLynx käivitab tänavu suvel koostöös Eesti juhtivate reisikorraldajatega otselennud uutesse sihtkohtadesse Kreekas ja Horvaatias. Lennufirma jätkab ka oma lennukite arendamist nii reisijate kui ka pardameeskonna turvalisust ja mugavust silmas pidades.  

Suvel alustab SmartLynx Estonia otselendudega Tallinnast Araxosesse Peloponnesose poolsaarel Kreekas ja Pulasse Istria poolsaarel Horvaatias. Tšarterlennud toimuvad koostöös reisibüroodega Aurinko, Germalo, Novatours ja Teztours. Lennufirma on ka uuendanud lennukite interjööri lendude turvalisuse tõstmiseks, lähtudes Euroopa Liidu hiljuti jõustunud regulatsioonidest. 

«SmartLynxi lennukitesse on ehitatud eraldi puhkeruum pardameeskonnale, mis loob neile lennu ajal paremad puhkamise võimalused ning võimaldab ka lennata pikemaid lende Tenerifele ja Dubaisse ilma lisameeskonnata, kes muidu peaks tagasi lendama. See on tervitatav muudatus, mis tõstab nii meeskonna sooritusvõimet kui ka lendude turvalisust,» ütles SmartLynx Estonia juhatuse liige Jurgis Sedlenieks.

«Oleme astunud ka samme reisijate rahulolu tõstmiseks. Näiteks järgmisest kuust saavad SmartLynxi lendudel reisijad laadida oma elektroonilisi seadmeid USB-pesast. Siis saab ka pikematel lendudel muretult tahvlit või nutitelefoni kasutada,» lisas Sedlenieks.

SmartLynx Estonia Tallinnast väljuvate lendude ajagraafikus püsimine on samuti märkimisväärselt paranenud. 2015. aastal väljusid 82,3 protsenti kõikidest lendudest ettenähtud ajal või 15 minuti vahemikus. Sama näitaja oli 77,1 protsenti 2013. aastal ja 69,7 protsenti 2012. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles