Eneli Rahula reisinippide artikkel võitis maineka konkursi

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eneli Rahula
Eneli Rahula Foto: Eneli Rahula Erakogu

Eesti blogija Eneli Rahula osales ainsa eestlasena Soomes toimunud rahvusvahelises reisiblogijate programmis Nordic Bloggers Experience ning võitis programmi raames korraldatud Canoni parimate reisivideo nippide konkursil esimese koha. Eneli artikkel ilmus eesti keeles esmakordselt just Postimehe naiseportaalis.

Kolmandat korda toimunud Nordic Bloggers Experience (NBE) programmi eesmärgiks on tuua kokku miljonite jälgijatega maailma reisiblogijate võrgustik ning pakkuda neile võimalust nii uute reisivõimalustega tutvumiseks, enese arendamiseks kui ka üksteisega aja veetmiseks. Sel aastal kandideeris programmi üle 400 reisiblogija 44 riigist, kellest valiti välja 58 blogijat 21 riigist, sealhulgas ka üks osaleja Eestist. 

Programmi raames korraldas Canon blogijatele reisivideo konkursi, kus osalejad pidid oma blogis andma lugejatele nippe parima reisivideo loomiseks. Parima postituse tiitli võitis Eneli Rahula, kes peab elustiili- ja reisiblogi Do Dolce ja on ka Postimehe naiseportaalile mitu lugu kirjutanud. 

«Canoni konkursil osalesid erinevad reisiblogijad üle maailma ning olin tõesti siiralt õnnelik, et minu artikkel paistis silma. See oli minu jaoks äärmiselt oluline tunnustus ning juba mõnda aega unistasin vaikselt uuest kaamerast, et arendada ennast ja tuua blogisse veelgi põnevat materjali,» ütleb Eneli, kes sai võidu puhul auhinnaks Canoni kaamera ja printeri.

Canoni esindaja Valpuri Mäkineni sõnul võeti konkursil aluseks just reisivideod, kuna videoblogid on saamas üha populaarsemaks. «Eneli postitus selle kohta, kuidas saada parimaid reisifotosid ja –videoid, oli väga praktiline ja inspireeriv ning andis nõuandeid nii pildistamiseks kui ka video filmimiseks,» sõnab Mäkinen.

Eneli konkursipostitust reisi jäädvustamise nippide kohta saab lugeda tema blogist Do-Dolce. Artikkel ilmus esimest korda eestikeelsena aga Postimehes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles