3 asja, mida pead enne suvepuhkusele minekut teadma

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkajad rannas
Puhkajad rannas Foto: SCANPIX

Kuigi suveni on veel üksjagu aega, siis on praegu just see aeg, mil ostetakse hoogsalt reisipakette suveks, mistõttu on oluline mõnel punktil silm peal hoida.

Fox News tõi välja mõne asja, millele inimesed reise ostes tavaliselt tähelepanu ei pööra, kuid mis võivad kogemuse hoopis toredamaks muuta.

1. Lenda nädala keskel - tavapäraselt on nädala keskel lendamine oluliselt odavam, kui nädala lõpus, seega võid seda väikest nippi kasutades raha säästa.

2. Broneeri lennupiletid õigel ajal - kuigi seda on raske hinnata, millal on täpselt õige aeg lennupileteid osta, siis erinevatest uuringutest on selgunud, et seda ei tohiks jätta hilisemaks kui 4 kuud enne reisi. Sellisel juhul on kindlam, et saad soodsamad piletid.

3. Osad lisad varakult - kui oled ostnud ära lennupileti, kontrolli, milliseid lisasid lennufirma pakub. Mõnel juhul tuleb äraantava pagasi eest rohkem maksta ning see võib olla odavam, kui teed seda juba nüüd, mitu kuud enne reisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles