Vaata ja hääleta: Eesti noored pürgivad ülemaailmsele võistlusele!

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored rolleriga seiklemas
Noored rolleriga seiklemas Foto: Erakogu

Varsti algab kolmas Red Bulli võistlus «Can you make it», kus üle Euroopa saadetakse rändama hulgaliselt noori, valuutaks vaid Red Bull.

Omapärase võistlusel osalevate meeskondade eesmärgiks on 8 päevaga jõuda ette antud sihtkohta kasutades valuutana vaid 24 Red Bulli energiajooki. Võistluseks välja valitud meeskonnad lennutatakse ühte viiest alguspunktist Euroopas ning neilt võetakse ära kõik pangakaardid, sularaha ja telefon vahetatakse samuti välja.

Teel sihtkohta peavad võistlejad läbima kontrollpunkte ning läbima seal erinevad ülesanded, mille eduka sooritamise eest on neil võimalik saada Red Bulli energiajooke juurde. Meeskondi nõustab ka professionaalne reisibüroo, kes aitab noortel teekonda läbides ka häid kogemusi saada. Võitjameeskond saab auhinnaks võimaluse terve suve Euroopas ringi reisida.

Eestist osaleb võistlusel 25 meeskonda, kes kõik on kandideerimiseks teinud ühe minutilise video. Enim hääli saanud meeskonnad pääsevad finaali ning žürii valib nende hulgast välja kaks meeskonda, kes pääsevad võistlusele.

Vaata ja hääleta siin! Hääletada saab kuni 25. veebruarini

Enim hääli saanud videoid vaata siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles