Adria soovib lennata Tallinnast Lvivi ja Ivano-Frankivski

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Aviation Groupi esimene pressikonverents
Nordic Aviation Groupi esimene pressikonverents Foto: Erik Prozes

Riiklikule lennukorraldajale Nordic Aviation Group (NAG) lende teostav Adria Airways soovib selle aasta lõpus avada otseliinid Tallinnast Ukrainasse Ivano-Frankivski ja Lvivi.

Adria soovib hakata liinil Tallinn–Ivano-Frankivsk–Tallinn lendama hakata kaks korda nädalas alates 17. detsembrist 2016 kuni 25. märtsini 2017, selgub esitatud liiniloa taotlusest. Samuti soovib ettevõte käivitada Tallinna-Lvivi liini, mis oleks käigus samadel kuupäevadel ning samuti kaks korda nädalas.

Ivano-Frankivsk on 226 000 elanikuga linn Lääne-Ukrainas, mis on ka samanimelise oblasti keskus. Lviv asub samuti Lääne-Ukrainas ning seal elab 730 000 inimest, millega on linn elanike arvu poolest piirkonna suurim ning kogu riigis seitsmendal kohal.

Lisaks taotleb ettevõte selle aasta suveperioodil luba lennata Tallinnast Odessasse. Selle liini avamisest teatas Nordic Aviation 11. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles