Turismimessil on Eesti üks populaarseimaid sihtkohti

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismimess Tourest 2016
Turismimess Tourest 2016 Foto: Taago Heinmaa

Turismimess Tourest 2016 koosnes kahest hallist ning „Puhka Eestis“ hall oli pealtnäha isegi populaarsem kui peahall suurte reisibüroode ja -korraldajate esindajatega.

„Puhka Eestis“ hallis oli esindatud kõik Eesti maakonnad. Lisaks informatsioonile huvitavate vaatamisväärsuste kohta jagasid nad tihti ka maakonnale omast sööki ja jooki. Hea maitseelamus ning põnevad sihtkohad tõid messihalli palju uudistajaid.

Ida-Virumaa esindaja kuulutas välja, et piirkonda ootab turismis ees suur hüpe ning seal pidavat jaguma tegevust nii maa all, maa peal kui ka õhus. Raplamaal valmistatakse aga käsitöö pulgajäätist, mis on Eestis esmakordne ning kindlasti tasub mekkimist.

Otepääl täitub esmakordsest mainimisest aga 900 aastat, mistõttu on seal kandis sel aastal oodata suuri pidustusi. Lääne-Virumaa ei jää teistele alla ja kutsub inimesi uudistama oma kaunites mõisates ning osalema sealsetel erinevatel üritustel nagu punk laulupidu ja ööjooks.

„Puhka Eestis“ hall on avatud veel ka homme ning avastamist jätkub küllaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles