Turismimessilt leiab uusi võimalusi maailma avastamiseks

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismimess Tourest 2016
Turismimess Tourest 2016 Foto: Raul Mee

Täna alanud turismimessil Tourest 2016 pakuvad reisifirmad eelmise aastaga võrreldes väga suures valikus soodsa hinnaga lennupileteid üle maailma ja varasemast laiemat puhkusesihtkohtade valikut.

"Lennunduses on Eesti turul alates eelmisest aastast mitmed uued tegijad, konkurents on tihenenud ja see kajastub ka messipakkumistes. Valik on mitmekesisem, pakkumisi on rohkem ning keskmine piletihind madalam kui eelmisel aastal,” ütles Estraveli tegevdirektor Anne Samlik.

Estraveli hinnangul tasub reisihuvilistel lisaks kodumaise lennufirma Nordic Aviation pakkumistele pöörata tähelepanu näiteks Turkish Airlines´i väga laiale valikule soodsa hinnaga lendudele Euroopas ja Ameerikas (nt Buenos Aires). Teise näitena võib välja tuua Finnairi Jaapani pakkumise, mille puhul saab reisi mõnda metropoli tasuta siselendude abil siduda troopiliste saarte, nt Okinawa ja Ishigaki külastamisega.

Samlik märkis, et eesti reisijad muutuvad järjest teadlikumaks ning kasvab valmidus avastada uusi riike. Ka avastatakse enda jaoks erinevaid reisimise viise, järjest populaarsemaks muutuvad kruiisiturism ning seiklus- ja elamusreisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles