Viking Line panustab laevade uuendamisse 8 miljonit eurot

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisilaev Gabriella.
Reisilaev Gabriella. Foto: Viking Line

Viking Line investeerib sel kevadel kolme kruiisilaeva uuendamisse 8 miljonit eurot, mille järel saavad värskema ilme laeva kajutid ja spa-osakond ning suureneb restoranide ja kohvikute valik. 

Viking Line’i laevad Viking Grace, Amorella ja Gabriella on aasta alguses järgemööda dokis. Kuivdokis oleku ajal läbivad laevad tavapärase hoolduse, teostatakse mitmeid täiendusi ja parandusi ning täiustatakse laevade turvalisust.  

«Me kuulame oma klientide soove, järgime tänapäeva turismi trende ning üritame neid võimalikult terviklikult ellu viia,» ütles Viking Line’i Soome, Baltikumi ja Venemaa müügi- ja turundusjuht Kaj Takolander.

Uuenduskuuri läbib ka tänavu suvel Tallinn-Helsingi liinil lisaväljumisi tegema hakkav Gabriella. Pärast kahenädalast dokis oleku aega avatakse laeval kaheksa uut restorani ja baari ning moderniseeritakse 100 Comfort- ja Premium-klassi kajutit. 

«Eelmisel aastal läbis Mariella sarnase uuenduskuuri ning kliendid võtsid uuendused soojalt vastu - eriti meeldisid kaheinimese voodid kajutites ning suurenenud restoranide valik,» ütles Helsingi-Stockholmi liini juht Lauri Orpana.

Ka tänavu suvel teevad Viking Line’i laevad Mariella ja Gabriella suviseid lisaväljumisi Tallinn-Helsingi liinil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles