Mees üritas lennu ajal avada hädaabiväljapääsu

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhus olles pole lennukiust võimalik avada.
Õhus olles pole lennukiust võimalik avada. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Air Euroopa lennul Majorcalt Ibizale üritas 44-aastane rumeenlane avada hädaabiväljapääsu ning sooritada enesetappu, vahendab Daily Mail.

Pardameeskond ning teised reisijad suutsid rumeenlast takistada ning hoidsid teda kinni, kuni lend jõudis sihtkohta Ibizal. Seejärel anti mees üle kohalikule politseile. Uurimisel selgus, et reisija oli psüühiliste häiretega ning soovis pigem teha enesetappu kui ohustada teisi reisijaid.

Eelmisel kuul arreteeriti sarnasel põhjusel veel kaks inimest. Üks mees ning üks naine, kes lendasid vastavalt Lufthansa ning Beijing Capital Airlinesiga, üritasid mõlemad reisi ajal ust avada. Mõlemal korral suruti reisijad maha ning nad arreteeriti maandumisel.

Tegelikkuses on lennuki ukse avamine lennu ajal võimatu, kuna uksele mõjub niivõrd suur rõhk, et ühe inimese jõust jääb ukse avamiseks väheseks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles